Nieuws
Publicatiedatum: 30 juni 2020 | Geschreven door: Wander de Groot

Alles over de rol van de OR in tijden van corona

Corona heeft veel impact op jouw organisatie. Moet de bestuurder werknemers ontslaan? Gaat de organisatie reorganiseren? Wil de bestuurder arbeidsvoorwaarden aanpassen? En hoe ga je weer verder als corona voorbij is? Performa biedt een reeks informatieve webinars aan voor jou als ondernemingsraad. Zo ben je in een klap op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen die betrekking hebben op uw werk als OR en arbeidsbeleid tijdens de coronacrisis.

  • Wat is de rol van de OR bij een reorganisatie? Hoe kom je op voor de werknemers als er bedrijfseconomisch ontslag dreigt? En wat is belangrijk om te weten als OR over een sociaal plan? Het webinar OR & Corona, reorganisatie en sociaal plan geeft jou als OR alle informatie die je nodig hebt.
  • Wat kan een bestuurder veranderen aan de arbeidsvoorwaarden van het personeel? En welke rechten heeft de OR als de bestuurder met deze plannen aankomt? Het webinar OR & Corona, sleutelen aan arbeidsvoorwaarden geeft jouw OR inzicht in de rechten en plichten van zowel de bestuurder als de ondernemingsraad.
  • Als corona straks voorbij is, hoe gaan we dan verder? Krijgt thuiswerken een vaste rol in de organisatie? En welke besluiten van de bestuurder moeten langs de OR? Er komt meer op je af dan je denkt, daarom is het webinar OR & Corona, opstarten na de crisis uiterst handig voor jouw OR om te kijken. Weet in een keer wat je te wachten staat als de coronacrisis straks voorbij is.