Nieuws
Publicatiedatum: 18 december 2019 | Geschreven door: Wander de Groot

OR-congressen en evenementen van 2020

Als lid van de ondernemingsraad heeft u natuurlijk ieder jaar recht op scholing. U kunt ervoor kiezen om een specifieke cursus te volgen of bijvoorbeeld een training op maat, maar u kunt ook deelnemen aan congressen of evenementen om uw medezeggenschapskennis op pijl te houden. Bekijk hier de OR-congreskalender van 2020.

OR Arbo – 3 maart 2020

OR Arbo is hét nationale arbocongres voor alle leden van de ondernemingsraad & PVT. Tijdens OR Arbo kunt u als ondernemingsraad verschillende interactieve workshops en plenaire sessies volgen over arbo & VGWM. Zo bent u als lid van de ondernemingsraad in 1 dag weer helemaal bij op het gebied van arbo & VGWM.

Lees hier meer over OR Arbo

OR Invloed – 14 april 2020

Als ondernemingsraad wil je maximaal invloed uitoefenen op het beleid van de organisatie. Dat is lang niet altijd even makkelijk. De Wet op de ondernemingsraden (WOR) biedt wel enige houvast, maar voor echte invloed moet de OR een stap verder zetten. Tijdens OR Invloed stomen we je in één dag klaar om deze stap te zetten.

Lees hier meer over OR Invloed

OR Kompas – 11 juni 2020

Het kennisevenement exclusief voor ambtelijk secretarissen. Tijdens één intensieve dag volgen deelnemers diverse hoorcolleges en verdiepende seminars. Naast de inhoudelijke programma’s staat kennisdeling tussen deelnemers centraal.

Meer weten over OR Kompas? Stuur een mailtje naar info@performa.nl

OR Live – 7 oktober 2020

Grootste event op het gebied van medezeggenschap in Nederland. Expo en workshopdag voor alle leden van de ondernemingsraad en PVT.

Meer weten over OR Live? Stuur een mailtje naar info@performa.nl

Mainstage – 7 oktober 2020

Mainstage OR is het exclusieve hoofdprogramma van OR Live. We staan stil bij ingewikkelde  medezeggenschapstrajecten waarbij steeds een bijzondere casus centraal staat. Gevallen waar de OR een cruciale rol speelt in het organisatiebeleid. Samen met de adviseur presenteren OR’en hun bijzondere verhaal uit de praktijk.

Meer weten over Mainstage OR? Stuur een mailtje naar info@performa.nl

OR UpToDate – 10 december 2020

Het actualiteitencongres voor de ondernemingsraad, waarbij je als OR wordt klaargestoomd voor de uitdagingen van 2021. Denk aan belangrijke wetswijzigingen en maatregelen van de regering die uw medezeggenschapswerk beïnvloeden. Tijdens OR UpToDate brengen we je in 1 dag weer helemaal op de hoogte.

Meer weten over OR UpToDate? Stuur een mailtje naar info@performa.nl