Laatst gewijzigd op: 18 september 2026 | Geschreven door: Redactie Performa OR
FAQ Mogen stagiairs ook stemmen tijdens de OR-verkiezingen?
In artikel 6 lid 2 van de Wet op de ondernemingsraden (WOR) staat: ‘Kiesgerechtigd zijn de personen die gedurende ten minste 3 maanden in de onderneming…
Wil je de rest van het artikel lezen? Word lid van Performa OR Kennisbank of log in.