Faq's
Laatst gewijzigd op: 8 oktober 2024 | Geschreven door: Wander de Groot

Mogen stagiairs ook stemmen tijdens de OR-verkiezingen?

In artikel 6 lid 2 van de Wet op de ondernemingsraden (WOR) staat: ‘Kiesgerechtigd zijn de personen die gedurende ten minste 3 maanden in de onderneming…

Wil je de rest van het artikel lezen? Word lid van Performa OR Kennisbank of log in.