Faq's
Laatst gewijzigd op: 3 oktober 2023 | Geschreven door: Redactie Performa OR

Kan een MT-lid zich kandidaat stellen voor de OR?

Ja, dat kan. In feite kan iedereen die ten minste drie maanden bij een organisatie werkt zich kandidaat stellen voor de ondernemingsraad (art. 6 lid 3…

Wil je de rest van het artikel lezen? Word lid van Performa OR Kennisbank of log in.