Faq's
Laatst gewijzigd op: 10 juli 2023 | Geschreven door: Wander de Groot

Kunnen OR-leden na hun zittingstermijn opnieuw worden gekozen?

Ja, normaal gesproken kunnen OR-leden worden herkozen. Dit is vastgelegd in artikel 12 WOR. Wel kunt u als ondernemingsraad deze herkiesbaarheid beperken tot bijvoorbeeld twee zittingstermijnen,…

Wil je de rest van het artikel lezen? Word lid van Performa OR Kennisbank of log in.